Analytics

Sisley Hydra-global

Sisley Hydra-Global is een vochtinbrengende crème die ontworpen is om de huid intensief te hydrateren en te beschermen tegen de tekenen van veroudering. Het is een unieke formule die de huid voorziet van langdurige hydratatie en een gezonde uitstraling geeft.

Sisley Hydra-global Serum Hydration Booster

181,87 235,50 in stock
Awin Direct leverbaar
Laatste update was op: september 19, 2023 4:17 pm

De crème bevat een mix van krachtige ingrediënten zoals padina pavonica, die de huid helpt om vocht vast te houden en de hydratatie van de huid verbetert. Daarnaast bevat het ook extracten van wilde viooltjes en malrove, die helpen om de huid te kalmeren en te beschermen tegen externe factoren.

Sisley Hydra-Global kan worden gebruikt op alle huidtypes en is geschikt voor dagelijks gebruik. Het kan worden aangebracht na het reinigen van de huid en voor het aanbrengen van make-up. Door het regelmatig gebruik van deze crème kan de huid zichtbaar verbeteren in textuur, zachtheid en glans.

Als u op zoek bent naar een krachtige vochtinbrengende crème die uw huid gezond en gehydrateerd houdt, dan is Sisley Hydra-Global zeker het proberen waard.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Mooiproduct.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Cameras (0)
   • Phones (0)
   Vergelijken