Analytics

Montblanc Explorer

Montblanc Explorer is een herenparfum uitgebracht in 2019 door het merk Montblanc. Sinds de introductie van deze geur is hij erg populair, en dat is niet voor niets zo. Montblanc Explorer Eau de Parfum kenmerkt zich door zijn houtachtige noten gemist met citrus, amber en musk. De fruitige combinatie maakt het geheel een mooi kruidig samenspel dat heel het jaar door gedragen kan worden. Daarbij komt dat deze mannengeur zeer aantrekkelijk geprijsd is en geschikt is voor vrijwel alle gelegenheiden. Je zou deze geur dus prima naar bijvoorbeeld je werk kunnen dragen.

Montblanc Deo Stick Montblanc - Explorer Deo Stick

16,00 20,00 in stock
Awin ICI PARIS XL NL
Laatste update was op: september 24, 2023 12:49 am

Montblanc Explorer neemt je op avontuur.Een geur die anders is dan alle andere, met houtachtige en lederen toetsen.Maak je klaar om nieuwe horizonten te ontdekken.

De geur is geschikt voor mannen van alle leeftijden. Het is een kruidige aromatische geur die sportief overkomt, en lichte noten heeft die heel het jaar door gedragen kunnen worden. Het is dus niet een seizoensgebonden geur.

Tips voor gebruik van Montblanc Explorer

Om zo lang mogelijk te genieten van deze geur kun je een aantal stappen nemen die het gebruik van je parfum verbeteren. Hieronder zie je een aantal tips die zullen helpen in het dagelijks gebruik.

 • Spuit de parfum ’s ochtends op warme plekken op de huid. Hiermee vergroot je de projectie en laat je de parfum optimaal tot z’n recht komen. De beste plekken waar je Montblanc Explorer kunt sprayen zijn: achter de oren, in je nek, op je borstkas en op je polsen.
 • Een fout die veel gemaakt wordt (wij deden het zelf vroeger ook) is het bewaren van je parfum in de badkamer. Dit is erg slecht omdat de badkamer over het algemeen een vochtige ruimte is. Dit is erg slecht voor parfum, zelfs als het in een flacon zit met een dop er op. Bewaar je parfum altijd in een droge en donkere ruimte. Het is aan te raden om in je slaapkamer een kastje voor je luchtjes neer te zetten.
 • Spray de parfum op een vette onderlaag. Sommige mensen hebben een hele droge huid, hier zal parfum minder sterk en minder lang op projecteren. Je kunt een laagje vaseline op je huid smeren om hierbij te helpen, of een bodylotion gebruiken van hetzelfde merk en productlijn.
 • Voor een goed effect gebruik je 3-4 spraytjes van deze parfum.

De flacon ziet er zeer stijlvol uit, met kenmerkende Montblanc logo’s verdeeld over de hele fles. Ook zie je bovenop de flacon een klein mini-logotje van het merk gegraveerd. Kleine details die de beleving toch een stukje beter maken.

Montblanc Explorer flacon closeup
Montblanc Explorer flacon

Creed Aventus kloon?

Waar we veel mensen over horen is dat Montblanc Explorer zeer veel lijkt op Creed Aventus. We hebben deze geur zelf getest en het heeft inderdaad wel wat van Aventus, zeker als je de geur net opsprayt. Naarmate de dag vorderd veranderd de geur en merk je dat Montblanc Explorer zijn eigen “stijl” heeft en wel degelijk duidelijk te onderscheiden valt van Creed Aventus. Het enige jammere is dat door de medium projectie de geur dan al een stuk minder krachtig is. Lees hier meer over in de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen over Montblanc Explorer

Hoe lang blijft Montblanc Explorer projecteren

Montblanc Explorer heeft een medium sillage, wat betekend dat deze ongeveer 4-5 uren duidelijk te ruiken is, daarna veranderd hij naar een zogeheten “skin-scent”. Dit betekend dat je de geur alleen nog van heel dichtbij (bijna met je neus op je huid) kunt ruiken.

Waar kun je hem dragen?

Deze geur is zeer veelzijdig, en heeft niet een specifiek thema. Je kunt hem dus gebruiken als dagelijks luchtje voor alle gelegenheden.

Hoeveel ML kan ik het beste kopen?

Zoals bij bijna alle parfums bepaald de hoeveelheid ML van het flacon dat je koopt, de prijs. De stelregel is: hoe meer ML de flacon bevat, hoe goedkoper de parfum is op milliliter basis. Ben je nog niet bekend met Montblanc Explorer is het aan te raden eerst een kleine flacon te kopen, zodat je kunt zien of de geur goed bij je past, en je hem lekker vindt. Ben je bekend met de geur, dan zou je prijstechnisch gezien kunnen kiezen voor een grotere flacon.

We kijken uit naar je idee├źn

   Laat een reactie achter

   Mooiproduct.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Cameras (0)
   • Phones (0)
   Vergelijken