Analytics

Creed Aventus

Creed Aventus is een herengeur die al jaren als de “heilige graal” van herenparfums wordt gezien. Dat is niet gek, want deze geur is echt ontzettend lekker. De citrusnoten die langzaam veranderen in een mix van hout en rook maken deze geur uniek. Daarbij komt de langdurige projectie van de geur die er voor zorgt dat je de hele dag heerlijk ruikt. Deze geur is ontwikkeld door parfumhuis Creed, geleid door Oliver Creed.

Batches

Wat je veelal hoort rondom Creed Aventus is dat de geur nogal kan verschillen per batch. Dit heeft te maken met de samenstelling van de parfum, en de natuurlijke ingrediënten die daarbij gebruikt worden. Hoewel de geur in de beginjaren van de parfum zeer kon verschillen per batch, is het de laatste jaren zeer stabiel. Creed heeft een goede balans gevonden van ingrediënten die ze nu tot in de perfectie keer op keer kunnen maken. Je hoeft je daarom geen zorgen meer te maken over welke batch je krijgt bij je aankoop.

Bij deze geur past het spreekwoord “often imitatednever duplicated” als geen ander. Door de exclusiviteit van deze geur die gepaard gaat met zijn hoge prijs zien we vaak een boel imitatie geuren die proberen Aventus na te bootsen. Hoewel een paar geuren aardig in de buurt zijn gekomen, is de echte Aventus toch echt uniek in zijn geur en dat ruik je meteen.

Hoeveel sprays van Creed Aventus is genoeg?

Deze geur heeft een zeer hoge projectie, en daardoor zijn 1-2 spray’s ruim genoeg. Je blijft de geur de hele dag ruiken, zelfs de dag er na nog.

Inmiddels bestaat Aventus al meer dan 10 jaar. Zie onderstaande video voor het volledige verhaal achter deze briljante geur.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Mooiproduct.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Cameras (0)
   • Phones (0)
   Vergelijken