Analytics

Calvin Klein Free

CK Free van Calvin Klein is gecreëerd door parfumeur Rodrigo Flores-Roux en zijn collega Ellen Molner. Deze moderne, stoere geur voor mannen is sinds 2009 op de markt en kan dus al bijna een klassieker genoemd worden. De geur heeft een vaste schare trouwe fans.

Houtachtig mannelijk

CK Free kenmerkt zich als een houtachtige met de topnoten jeneverbes, absinth-alsem (Artemisia absinthium) steranijs en Nangka (Jackfruit). Het hart van de geur opent zich met koffie, suede, tabak en agathosma, gevolgd door de basisnoten ceder, eik, patchouli en dus hout. Hoe geruststellend, warm en krachtig wil je het hebben?
Opvallend is dat de meeste gebruikers Calvin Klein free waarderen, vanwege zijn prettige zachtheid en hem toch bij uitstek als typisch mannelijk kwalificeren. Natuurlijk kan Iedereen Calvin Klein free dragen maar vrijwel elke gebruiker beschouwt het als een geur die niet unisex of vrouwelijk is. best opvallend voor een kruidige, zachte geur! Het geeft eens te meer aan dat warmte en zachtheid ook stoer kunnen zijn en passen bij een moderne man, die het niet nodig heeft om zich per se als agressor te profileren

Duurzaam blijvende geur

Calvin Klein free

Gebruik Calvin Klein free ‘smorgens, in een kleine hoeveelheid. U zult zien dat hij de hele dag op een prettige manier aanwezig blijft. De geur is niet opdringerig maar op de achtergrond duidelijk aanwezig. Kenmerkend voor de man met stijl en smaak, die het niet nodig heeft om op een opvallende manier geparfumeerd te zijn , Omdat zijn persoonlijkheid ondersteund moet worden en niet overheersd. breng In de avond eventueel nog een kleine hoeveelheid aan om constant , bijna ongemerkt, maar duidelijk aanwezig, voorzien te zijn van deze heerlijke geur.

Calvin Klein, het modehuis

Modelhuis Calvin Klein werd in 1968 opgericht door de mode ontwerper met dezelfde naam. Het merk werd in het bijzonder bekend door de jeans. De campagne met de toen zeer jonge Brooke Shields deed In de jaren 70 veel stof opwaaien. De opmerking “Nothing comes between me and my Calvins” is legendarisch maar was ook omstreden omdat Brooke duidelijk nog minderjarig was.

Maar het merk werd In de jaren 80 vooral bekend door het ondergoed. Voor het eerst werd de onderbroek namelijk ook een kledingstuk, waarvan je de merk mocht zien: wie kent er niet de rand van de heren onderbroek die voorzien werd van de naam Calvin Klein. Een trend die vlot gevolgd werd door vele andere merken. In de film back to the future speelt dit verschijnsel ook nog een kleine rol,. Mensen uit het verleden denken dat de naam van de uit de toekomst afkomstige hoofdpersoon Calvin is, Omdat die naam op zijn ondergoed staat. Behalve kleding is het merk al snel andere artikelen gaan uitbrengen, waaronder spullen voor in huis, horloges, juwelen en golfartikelen. En uiteraard de geuren.

Zowel voor dames als voor heren heeft dit merk klassieke geuren opgeleverd denk aan de geuren Obsession en Eternity. Ook voor Obsession werden weer de grenzen opgezocht , door de inzet van een nog piepjonge kate moss. Dit merk heeft altijd een goede neus gehad voor publiciteit en is dan ook één van de bekendste merknamen ter wereld. En dat al bijna 60 jaar.

Met Calvin Klein Free is de gebruiker niet zozeer een stukje van de wereld van Calvin Klein, maar voegt het merk iets van zijn karakter toe aan de uitstraling van de drager. Onderstrepend en niet overheersend, maar wel duidelijk aanwezig in alle bescheidenheid.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Mooiproduct.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Cameras (0)
   • Phones (0)
   Vergelijken